Oljarna Rafael
Erjavčeva ulica 1, Domžale

Telefon
041 604 494

E-pošta
oljarna.rafael@gmail.com

Prijava na e-novice

Domžalska Kuhna na placPremierna Kuhna na plac, ki je prvič odprla svoj lonec 2.aprila 2016, je prebudila vse Domžalčanke in Domžalčane. Cilj sobotne odprte kuhinje na tržnici je  navaditi domžalske in okoliške gospodinje, da se ta dan pač ne kuha doma.

 

 

Poleg Kuhne na plac bodo na tržnem prostoru svoj prostor dobili tudi različni lokalni ponudniki hrane s svojimi izdelki oz. tistimi, ki so na kakršenkoli način povezani s kuhinjo in kulinaričnimi vsebinami.

 

Prvič sta se skupaj na sejmu predstavili ekipi Oljarne Rafael v sodelovanju z Mr. Smoothie, kjer se je slednji sploh prvič predstavil širšemu občinstvu. Poleg možnosti nakupa olj, super semen in čajev Rafael ste lahko njihove izdelke  tudi premierno poskusili v super napitkih, za katere je skrbel  Mr. Smoothie z svojimi tremi prefinjenimi kombinacijami.

 

 

Na drugi Kuhni na plac so še sodelovali : Restavracija JB (Janez Bratovž je s kuharsko dejavnostjo pričel ravno v Domžalah, Pivnica Adam Ravbar, Bistro Piknik, Kavarna Flerin, 7burger Kamnik, Tarangela-hiša slaščic, Gostišče Juvan, Gostišče Kanja, Zlata Kaplja, Kmetija Pustotnik, Ivankini krofi, Gostilna Janežič, Restavracija Park, Kuharjev vrt, Mr. Smoothie, Pivovarna Hopsbrew in Vinoteka Koželj, Oljarna Rafael, Coffe car, Gorki chili, Tartufi-frogy, Forma wood Trzin, Turistična kmetija pri Filetu, Emo Novum - pikčaste emajlirane posode, Biomlin Stražar, Antikvariat Celje itn.)