Oljarna Rafael
Erjavčeva ulica 1, Domžale

Telefon
041 604 494

E-pošta
oljarna.rafael@gmail.com

Prijava na e-novice

Zakaj kupiti domače olje Rafael?Olja Rafael se stiskajo in polnijo izključno v Sloveniji, spadamo med zelo majhen odstotek, glede na potrošnjo olj v Sloveniji, kjer se sami srečujemo s stiskanjem in ne le pakiranjem. Zelo pomemben element je, da olja niso izpostavljena transportni poti, saj z vsakim dnem izgubljajo na vrednosti. Olja široke potrošnje, so narejena bistveno hitrejše kot naša, kar se občutno pozna pri kvaliteti, okusu in pozitivnih lastnostih.

 

100% kakovostna, hladno stiskana olja, STISKAMO EKSLUZIVNO V DOMŽALAH. Stiskanje v domači oljarni pomeni veliko prednost, saj kontroliramo vse proizvodnje procese od preverjanja semen, stiskanja, do pakiranja in neposredne prodaje. Veliko pozornost namenimo higieni v oljarni, zato se pred vstopom vanjo vedno preobujemo in preoblečemo, ter razkužimo roke.

 

Naša olja ne prepotujejo pol sveta, da jih vi zaužijete, ampak jih stiskamo tedensko, saj le svežina pripomore h kvaliteti koncentrata. Hladno stiskana olja imajo prijeten okus in delujejo blagodejno na naše telo. 

 
 

 

 

V Oljarni Rafael se skrbno kontrolira vse proizvodnje procese:

Preverjanje semen je zelo pomemben proces, saj je na tržišču poplava nekontroliranih semen.

Stiskanje je drugi najpomembnejši proces pri pridobivanju kakovostnega olja. Za kakovost olja je zelo pomembna stiskalnica, obrati stiskanja in posledično temperatura razvitega olja in higiena...

Proces počivanja olja pomeni, da olje, ki izteka iz stiskalnice še ni pripravljeno za uživanje. Zato olje pustimo počivati 3-5 dni, da se na dnu       soda ustvari usedlina-gošča.

Filtriranje nam omogoča, da delce, ki ne sodijo v steklenice ločimo od olja hkrati pa  usedlino uporabimo za kreme in mila.

Ustekleničenje v temno embalažo z neprodušnim zamaškom vinskega odpiranja, kar onemogoča oksidacijo olja.

Prodaja se izvršuje na sejmih( Celjski sejem-MOS, Alter-med, Narava in zdravje Lj, Obrtni sejem v Komendi, Agra  Gornja Radgona…), nakupovalnih središčih ( Planet Tuš, City park..), preko spleta (oddajte naročilo), telefona 041 604 494 , direktno pri nas oziroma v trgovinah. Pošljemo tudi po pošti.