Oljarna Rafael
Erjavčeva ulica 1, Domžale

Telefon
041 604 494

E-pošta
oljarna.rafael@gmail.com

Prijava na e-novice

Naša zgodbaOljarna Rafael je družinska oljarna iz okolice Domžal. Specializirani smo na področju proizvodnje, razvoja in trženja vrhunsko izdelanih olj, semen, proteinov, mok in čajev. Poleg lastne linije izdelkov nudimo zunanjim partnerjem usluge stiskanja olj, izdelavo proteinov, mok, pakiranje, flaširanje...
 

                                         

   

 

Pri našem delu združujemo fleksibilnost proizvodnje, tehnologije in lastnih izkušenj pri proizvodnji hladno stiskanih naravnih olj, naravno uležanih, brez kakršnih koli aditivov in konzervansov. Te lastnosti nam omogočajo izdelavo butičnih olj in semen najvišje kakovosti. Hladno stiskanje in svežina sta pri olju dva izmed ključnih dejavnikov. Neznanje v stiskanju in uvažanje olj iz drugih držav, sta pokazatelja slabše kakovosti. 

 

V Oljarni Rafael cenimo trud predanih domačih in tujih kmetovalcev, ki skrbijo, da naše in vaše police ostanejo polne. Oljarna Rafael se zavzema za edinstvenost izdelkov, zato vam tudi ponujamo skrbno izbrane produkte najvišje kakovosti,  ki so narejene na temeljih okolju prijaznega kmetovanja. 

  

 

Oljarna Rafael